Skip to content

Bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsbeveiliging

Per jaar zorgen inbraken en vandalisme voor wel miljoenen euro’s aan schade aan bouwprojecten. Daarom is het belangrijk dat u uw bouwterrein goed beveiligd tegen deze vormen van criminaliteit. Zo kunt u deze schadeposten voorkomen en geeft u weer een veilig en gerust gevoel. Juist op bouwplaatsen zijn vaak veel waardevolle spullen te halen. Denk bijvoorbeeld eens aan machines, gereedschap of grondstoffen. Via Ciekeboe regelt u camerabeveiliging op uw locatie. U kunt kiezen voor tijdelijke beveiliging of permanente beveiliging, waarbij gecertificeerde beveiligers op afstand in de meldkamer meekijken en monitoren naar de bewegingen die op de bouwplaatsen gebeuren. Zo bent u zeker van een paar extra ogen die, als u dat wenst, 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar meekijken met uw project en daarbij in kunnen grijpen wanneer dit noodzakelijk is.

Met of zonder stroomvoorziening

Wanneer u uw bouwplaats wilt beveiligen kan het soms voorkomen dat er nog geen stroomvoorziening beschikbaar is op de locatie. Ciekeboe houdt hier rekening mee met het plaatsen van de camerabewaking die u aanvraagt. Er wordt dan namelijk gezorgd voor een eigen stroomtoevoer naar de camera’s die uw bouwplaats in de gaten houden. U kunt er dan bijvoorbeeld ook voor kiezen of u standaard camerabewaking wenst of dat u camerabewaking wenst waarbij er ook gebruik wordt gemaakt van warmtebeelden. Op deze beelden wordt duidelijk zichtbaar als er bijvoorbeeld iemand op uw bouwterrein rondloopt terwijl dat op dat tijdstip eigenlijk niet de bedoeling is. Ook kunt u kiezen voor camerabeveiliging met stroomvoorziening. Vaak worden deze gebruikt bij bouwprojecten die nog een korte looptijd hebben en daardoor al een stroomvoorziening paraat hebben. Wij kunnen dan voor u cameramasten met verlichting plaatsen waarbij gebruik wordt gemaakt van detectiesystemen.

Bouwplaatsbeveiliging op maat

Wij vinden het belangrijk dat we vooraf goed met u overleggen wat de wensen zijn rondom de beveiliging van uw bouwplaats. Wij bieden dan ook bouwplaatsbeveiliging op maat aan. Zo kunnen we garanderen dat we de hoogste kwaliteit kunnen bieden die bij uw situatie past. Zo kunt u kiezen voor permanente beveiliging of een detectiesysteem waarbij wordt gekeken wanneer er iets vreemds wordt gedetecteerd op uw terrein. Wij kunnen per dagdeel het beveiligingsniveau aanpassen aan uw wensen en wij hebben ruime contacten in de alarmopvolging zodat u er zeker van bent dat er snel iemand ter plaatse is om een controle uit te oefenen op locatie. De beelden die worden gemaakt worden altijd voor een bepaalde periode bewaard zodat u deze kunt gebruiken als bewijsmateriaal  bij een eventuele aangifte.