Skip to content

Diensten

Wat en waar levert Ciekeboe

Bouwplaats

Ciekeboe plaatst masten op strategische plekken rond en op uw bouwplaats in combinatie met onze meldkamer is uw bouwplaats optimaal beveiligd. Controle op de toegang van uw bouwplaats? Natuurlijk kunnen wij hier ook voor zorgen.

Festivalterrein

People counting, beveiliging tijdens het opbouwen en afbreken of gewoon beveiliging tijdens het festival zelf. Het is allemaal mogelijk met de innovatieve camera-oplossingen die wij leveren met zowel onze standaardoplossingen als onze maatwerkprojecten.

Grondwerkzaamheden

Door onze energiezuinige en groene manier van stroom opwekken zijn onze oplossingen meer dan geschikt voor de bewaking van plekken zonder stroomvoorziening. Bijvoorbeeld bij werkzaamheden aan de weg of op het land. Geen ronkende en lawaaierige aggregaat maar gewoon zonne-energie, efficiënt, duurzaam met een lange accuduur.

Opslag in de openlucht

Lang project? Zet er een Ciekeboe cameramast bij. Geen stroom geen probleem. Door onze strategische plaatsing kunt u de mast met de opslag mee laten groeien. Vergroot het opslaggebied dan zullen wij de mast aanpassen. Binnen 24 uur is uw opslag weer veilig en bewaakt.