Skip to content

Over ons

Waarom kan beveiliging niet innovatief zijn!

Ciekeboe is een samenwerking tussen kennis en ervaring. De kennis komt van het ICT gedeelte waar wij al jaren in actief zijn en vooruitstrevende zaken ontwikkelen. De ervaring komt uit het veld, door gesprekken en de werkzaamheden die gedaan zijn op bouwplaatsen, kabeltracés, evenementen etc.

Beveiliging in de Cloud met onbeperkte mobiele data

Door onze innovatieve oplossingen zijn onze beelden altijd beschikbaar en kunt u live meekijken op uw gehuurde mast. Door de constante ontwikkeling van onze masten, toegangscontroles en alle andere maatoplossingen kunnen wij elke klant bedienen. Wilt u afwijken van onze standaardoplossingen dan is dat geen probleem. Wilt u zelf uw beelden ontvangen vanuit onze Cloudoplossing dan is dat mogelijk. Doordat wij werken met onbeperkte data-oplossingen kunt u zelf ook 24/7 meekijken op uw gehuurde beveiligingssysteem. 

Maatwerk en persoonlijk advies

Door de ervaring vanuit het veld en ICT zijn onze adviseurs meer dan in staat om met u te sparren over uw maatwerkoplossing of over de situatie waarin een object of terrein moet worden beveiligd. Heeft u interesse in een gesprek schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 085-0405666 of vraag een offerte aan op onze offerte pagina.