Skip to content

Over ons

Waarom kan beveiliging niet innovatief zijn!

Ciekeboe is een samenwerking tussen kennis en ervaring. De kennis komt van het ICT gedeelte waar wij al jaren in actief zijn en vooruitstrevende zaken ontwikkelen. De ervaring komt uit het veld. De gesprekken en de werkzaamheden die gedaan zijn op bouwplaatsen, kabeltracés etc. 

Beveiliging in de Cloud met onbeperkte mobiel data

Door onze innovatieve oplossingen zijn onze beelden altijd beschikbaar en kunt u live meekijken op uw gehuurde mast. Door de contante ontwikkeling van onze masten, toegangscontroles en alle andere maatoplossingen kunnen wij elke klant bedienen. Wilt u afwijken van onze standaard oplossingen dan is dat geen probleem. Wilt u zelf uw beelden ontvangen vanuit onze Cloud oplossing dan is dat mogelijk. Doordat wij werken met onbeperkte data oplossingen kunt u zelf ook 24/7 meekijken op uw gehuurde beveiligingsoplossing. 

Maatwerk en persoonlijk advies

Door de ervaring van uit het veld en ICT zijn onze adviseurs meer dan instaat om met u te sparren over uw maatwerk oplossing of over de situatie waarin een object of terrein moet worden beveiligd. Heeft u interesse in een gesprek schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 085-0405666 of vraag een offerte aan op onze offerte pagina.