Skip to content

Extra's

Even een keer iets anders?

Ciekeboe is een veelzijdig bedrijf met meerdere takken van sport. Zoekt u een oplossing die niet bij onze diensten staan dan kunt u hier altijd bij ons naar vragen. Een aantal zaken die voorkomen bij ons kunt u hieronder terug vinden.

  • Toegangscontrole denkt u hierbij aan batch systemen op wifi of een mobiele slagboom.
  • Live stream heeft u een evenement en wilt u dat mensen dit mee kunnen kijken dan is dit ook mogelijk.
  • Licht even geen camera maar is het donker? Huur dan een lichtmast. 
  • WiFi bouwplaats of locatie zonder internet? Ciekeboe regelt voor uw onbeperkt internettoegang. 
  • IOT wil u dingen meten of gewoon alles weten.
  • Betaal verkeer internetverbindingen voor veilig betalen. 
  • Gezichtsherkenning vaste mensen op uw site? Laat ze onbeperkt toe door middel van onze gezichtsherkenning is dit mogelijk.
  • Kentekenregistratie wilt u weten wat er op uw bouwplaats, industrieterrein of dorpsstraat langsrijd wij registreren het voor u. 

Naast boven genoemde zaken kunt u altijd bellen voor advies of andere maatwerkzaamheden. Onze adviseurs brengen u in contact met 1 van onze technische mensen en samen komen wij tot een oplossing.  

Onze diensten

Bouwplaats

Ciekeboe plaatst masten op strategische plekken rond en op uw bouwplaats in combinatie met onze meldkamer is uw bouwplaats optimaal beveiligd. Controle op de toegang van uw bouwplaats? Natuurlijk kunnen wij hier ook voor zorgen.

Festivalterrein

People counting, beveiliging tijdens het opbouwen en afbreken of gewoon beveiliging tijdens het festival zelf. Het is allemaal mogelijk met de innovatieve camera-oplossingen die wij leveren met zowel onze standaardoplossingen als onze maatwerkprojecten.

Grondwerkzaamheden

Door onze energiezuinige en groene manier van stroom opwekken zijn onze oplossingen meer dan geschikt voor de bewaking van plekken zonder stroomvoorziening. Bijvoorbeeld bij werkzaamheden aan de weg of op het land. Geen ronkende en lawaaierige aggregaat maar gewoon zonne-energie. Efficiënt, duurzaam met een lange accuduur.