Skip to content

Evenementen beveiliging

Evenementenbeveiliging

Als u een evenement wil organiseren dan zijn er veel zaken waar u aan moet denken. Van vergunningsaanvragen tot het inhuren van personeel en van de inkoop van eten en drinken tot het boeken van acts en artiesten. Net zo belangrijk daarbij is het regelen van uw evenementenbeveiliging. Ciekeboe kan u hierbij uitstekend ondersteunen. U wilt immers incidenten en calamiteiten zoveel mogelijk kunnen uitsluiten. Daarom is beveiliging en veiligheid een aspect die volledige aandacht verdiend. Wij zijn met name gespecialiseerd in camerabewaking. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat er camerabewaking aanwezig is bij de opbouw van uw evenement en dit wordt direct doorgezet naar onze meldkamer waar gecertificeerde beveiligers meekijken naar wat er live gebeurt.


Contact opnemen


Verschillende diensten

Ciekeboe is de specialist in het bieden van beveiligingsdiensten als het gaat om camerabewaking voor, tijdens en na uw evenement. Als het gaat om andere diensten zoals het begeleiden en vervoeren van uw geboekte acts en artiesten, toegangscontroles houden en het uitvoeren van security checks, kunnen wij u adviseren bij welke partners u zich kunt melden waar wij zeer goede ervaringen mee hebben. Wij zorgen ervoor dat onze beveiligers die de camerabeelden bekijken en uitlezen vooraf duidelijke instructies krijgen over het evenement en wij maken samen met u een risicoanalyse waarbij er kritisch wordt gekeken naar welke factoren er zijn op evenementen die zouden kunnen leiden tot problemen. Van daaruit gaan wij onze diensten en strategieën bepalen en zullen wij dat met u in goede samenwerking bespreken en uiteindelijke uitvoeren op het evenement zelf.


Bel Nu

Service

Wanneer u kiest voor een samenwerking met Ciekeboe kiest u ook voor een hoog serviceniveau. Wij begeleiden en verzorgen uw camerabewaking van uw evenement van A tot Z. U kunt daarbij kiezen voor verschillende services. Zo kunt u zelf 24 uur per dag live meekijken en kan er bijvoorbeeld een time-laps gemaakt worden van de opbouw of het evenement zelf. Dat is niet alleen handig om te zien of het evenement goed is verlopen, maar ook enorm handig om te gebruiken als promotiemateriaal voor een volgend evenement of om uw bezoekers een herinnering aan te bieden van het evenement. Verder zitten onze gecertificeerde beveiligers klaar in de meldkamer om de beelden te bekijken en te analyseren. Zo kunnen zij snel schakelen met de beveiliging ter plaatse op het moment dat er zich onregelmatigheden voordoen. Of het nu een klein evenement in de dorpskern of een groot evenement met duizenden bezoekers is: u kunt met deze services er van op aan dat uw veiligheid is gewaarborgd.


Contact opnemen